Welkom op onze website

Welkom op de website van "Leren en meer..."

“Ouders moeten kind met schoolwerk helpen”

Dit artikel stond onlangs in het Dagblad van het Noorden. Ouders hebben het over het algemeen druk en vinden dat de school hun kind lezen, taal en rekenen bij moet brengen. De scholen vinden echter dat de ouders zelf ook verantwoordelijk zijn en hun kind thuis met schoolwerk moeten ondersteunen. Omdat veel ouders het druk hebben blijft de begeleiding/hulp aan kinderen een probleem.

Wij van "Leren en meer" bieden huiswerkbegeleiding en bijles aan in Ter Apel. Wij willen ons inzetten om kinderen tot betere schoolresultaten en prestaties te laten komen. Dit vindt plaats in een rustige omgeving.

"Leren en meer" is er voor leerlingen uit het basisonderwijs en alle klassen van het voortgezet onderwijs. De overgang van groep 8 naar de brugklas van het voortgezet onderwijs is erg groot. Leerlingen krijgen voor elk vak het nodige huiswerk. Dat kan lastig zijn: Hoe schrijf je het overzichtelijk in je agenda? Hoe plan je je huiswerk? In het begin kan het goed zijn om samen met deze kinderen het huiswerk op te pakken en samen te plannen.

Met vriendelijke groet,
Dineke en Carla
Leren en meer