Wie zijn wij?

Wij, Dineke Vos en Carla Boode, zijn enthousiaste leerkrachten die het belang van goed kwalitatief onderwijs nastreven. Wij hebben zelf in de praktijk gemerkt hoe het is als kinderen het op school niet kunnen bijbenen, ze raken onzeker en gedemotiveerd. Door schoolproblemen al zo vroeg mogelijk op te sporen en er daadwerkelijk iets aan te doen kan het kind weer met een plezierig gevoel aan school denken en zich optimaal inzetten om achterstanden/moeilijkheden weg te werken.

Wij vinden het belangrijk dat elk kind het maximale uit zichzelf kan halen. Kinderen hebben begeleiding op maat en soms ook net even dat extra duwtje in de rug nodig. Door gericht naar het kind te kijken en de probleemstelling goed in beeld te brengen kan er op maat gewerkt worden.

Wij hebben uitgebreide werkervaring opgedaan om te weten dat ouders vaak een steuntje in de rug kunnen gebruiken als het gaat om het helpen bij het huiswerk van hun kind. Daarom bieden wij onze hulp aan, zodat wij ook de ouders op dit vlak kunnen ondersteunen.